![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPj7z7CsjK7Gfc81Hz-vE7aKlDkn7Oa0Fj_0oaFrEQKA0coSCCrJA-_syRq-SzNvtc4sriGdKVN9dNbilKAEbTT-kL1-qy02k21pOFiq-h-UcSHX5KM6AZyQJIikpy5vhZOzM19e1J86c/s200/kost_plugg2.jpg)
Eat with the stars! uppmanar Idrottsforum.org. Graciela Pfannenstill har gjort en fantastisk och mycket väl genomarbetad recension av Idrottarnas kostbok. (Besök gärna Gracielas egen hemsida på www.nutritionalconsulting.se)
Anki Sundin är nutritionist (fil mag nutrition/näringsfysiolog, från Stockholms universitet) och är en mycket uppskattad föreläsare i sammanhang där kost, näringslära och prestation står i fokus. Hon är författare till flera populärvetenskapliga böcker, varav den senaste är Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare.
Anki har själv en övertygande idrottslig meritlista bakom sig. Bland medaljerna återfinns SM-guld i bänkpress och SM-silver i styrkelyft och hon har också flera års erfarenhet av att träna och tävla i kampsport.
Fick hem denna boken igår..
SvaraRaderaFantastiskt välskriven och inspirerande för att styra upp kosten.
Jag har bara läst 1/4-del, men överväger redan att testa att skippa kosttillskotten jag petar i mig i dagsläget.
Jag kommer säkert till det senare i boken, men har du något konkret tips på vad man kan stoppa i sig efter ett crossfit-pass om man vet att middagen kommer dröja 2-3 timmar.
//Henrik
Hej Henrik!
SvaraRaderaVad roligt att du gillar boken. Jag är själv mycket nöjd med den.
Hela andra halvan av boken är full av mattips, både lagad mat och mellanmål/träningsmål, så jag är säker på att du hittar något du gillar där. Det viktigaste är att du får i dig en kombination mellan protein och kolhydrater, t.ex. mjölk och banan, ett par äggmackor eller kvarg och torkad frukt.
Med vänliga hälsningar
Anki