tisdag 16 augusti 2011

Optimal viktminskning 2

Nu är min nya bok Optimal viktminskning 2 klar. Nedan kan du läsa mer om den. Här kommer du till webshopen.

Optimal viktminskning 2 – Minimålsmetoden är den andra upplagan av Anki Sundins storsäljare som är skriven för dig som vill uppnå en hållbar viktminskning. Här presenterar Anki Minimålsmetoden, en sammanställning av både vedertagen och nydanande forskning inom kost- och näringslära som går hand i hand med hennes eget motto: vetenskaplig förankring med individuell anpassning.

Finns att beställa från webshopen. Pris: 149 kr + frakt

Inom ramen för Minimålsmetoden går Anki igenom kost- och näringslära och ger praktiska råd om hur du uppnår en hållbar viktminskning. I boken hittar du dessutom menyförslag och näringsberäknade recept som passar dig utifrån dina förutsättningar och mål.

Minimålsmetoden är ingen ny modediet. Den handlar helt enkelt om kost- och näringslära i vardagen och hur vi kan förändra vårt beteende för att uppnå en hållbar viktminskning. Boken svarar på frågor som: Hur ökar man sin fettförbränning? Vad är GI och GL och hur använder man dem − egentligen? Vad är kalorier och vad är det som är så speciellt med dem? Du får veta vad kolhydrater, fett och protein är, och hur alkohol och sötningsmedel påverkar kroppen. Det ingår även en överskådlig guide om vitaminer, mineraler och antioxidanter. Här får du dessutom en antioxidanttabell och en tabell över GI och GL med de senaste standardiserade värdena, samt näringsberäknade kostupplägg.

Optimal viktminskning 2 – Minimålsmetoden är skriven på det lättsamma och samtidigt mycket kunniga sätt som har blivit Anki Sundins signum genom hennes författarkarriär. Med sina djupa kunskaper beskriver hon hur du kan åstadkomma en bestående viktminskning. Det här är boken för dig som är redo att sätta igång med din hälsosamma och långsiktiga viktminskning direkt.

Kapitelförteckning:
 1. Frågor och svar om viktminskning
 2. Bland kalorier och kolhydrater
 3. Kolhydrater: inte nödvändigt, men föredras av många
 4. Proteiner: A och O vid viktminskning
 5. Fett: orsak eller lösning på överviktsproblemet?
 6. Vitaminer och mineraler
 7. Antioxidanter, kostfiber och vatten
 8. Skillnaden mellan kalorier och kalorier
 9. GI-metoden som verktyg: Om GI och GL
 10. Öka din fettförbränning
 11. Insulin och kolesterol
 12. Alkohol: som att dricka läsk. Fast värre.
 13. Sötningsmedel
 14. Allt du redan visste eller hade på känn
 15. Minimålsmetoden i praktiken
 16. Att skriva och analysera sin kostdagbok
 17. Dags att sätta upp mål och delmål
 18. Motionens betydelse
 19. Menyförslag och recept
 20. Referenser

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar