måndag 7 december 2009

Fitnessfestivalen 2009 en succé!

Fitnessfestivalen 2009 blev en succé!

NGruppen hade glädjen att samarbeta med Fredda Eriksson och hans team från It can only get better, arrangör för :)Fitness4Fun, och responsen från besökarna var överväldigande.

I vår gemensamma monter kunde man tävla i chins, dips, hinderbana och rodd mot sig själv, sina kompisar och Sveriges fitnesselit. Finalen gick på stora scenen inför publik och med en cykel i förstapris.

Vi presenterade även vår B & F-utbildning som kommer att gå två gånger under våren 2010 - en 6 dagar lång vidareutbildning med fokus på avancerad näringslära och träning för muskelvolym och styrka.
Här är Fredda involverad som tävlingsledare för utbildningens kick off, där hela utbildningens teori och praktik vävs ihop till inspiration för nya träningspass och tävlingsglädje.

I montern fanns också Jacob Gudiol från Traningslara.se, som tillsammans med kollegan Marcus Lindskog Andersson skötte roddtävlingen på maskinerna från Concept. Jacob Gudiol är vår lärare i träningslära på B & F-utbildningen. Han är redan välkänd både i och utanför träningskretsarna som en färgstark och mycket kunnig leg. sjukgymnast. Besök hans blogg om du inte redan är stadig läsare av Traningslara.se:s texter.

Inte minst (snarare störst) fanns också Carl Axelius på plats - the man, the myth, the legend.

Stort grattis till NGruppens gympraktiklärare Malin Pegenius, som vann Luciapokalen Bodybuilding, klass -55 kg. Henne träffar du på vår B & F-utbildning för att få ut det maximala från din och/eller dina kunders träning.

Ett lika stort grattis till Sandra Lind, som vann Luciapokalen Body Fitness, klass -168 cm.

Stort tack
till hela monterteamet och till alla besökare, tävlande och den fantastiska fitness-eliten för att ni gjorde helgen till en succé!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar